24. mars 2023

Standup

Vetle Velstad har på kort tid bemerket seg blant komikerne i standupmiljøet. Etter kort tid debuterte han på hovedscenen på Latter. I 2022 forsøkte Vetle å sette sammen en gruppe med de beste komikerne i standupklubbmiljøet i Oslo. Det ble for første gang satt opp et show med denne gruppen på studiestartuken i Vestfold. Showet gikk til braksuksess og har nå blitt booket av SSN til å gjennomføre en standupturne gjennom alle USN campus. Denne gruppen er en sammensetning med komikere som hver seg har stått på scenen i flere år. De er ikke av de fremst kjente, men dette er kun et tidsspørsmål.
Kom på en standupklubbkveld du sent vil glemme, med historier og situasjoner du vil humre lenge av. Det blir fire standup-set gjennom en helaften med Vetle Velstad som leder showet som konferansier.
På scenen kommer:

Vetle Velstad:

Vetle Velstad er en utvandret Sigdøling som er utdannet barnehagelærer. En utdannelse han har fått fint lite bruk for. Denne bygdegutten har en tilspisset evne til å havne i de rareste situasjoner. Det ble til slutt standupscenen som ble det mest naturlige stedet for han å oppholde seg. Han har gjort stor suksess på de store scenene, podkaster og avisoppslag. Han gleder seg til å fortelle skrønene sine for studentene på USN.
Bortsett fra det, så liker han turer i skog og mark. Han gjør det ikke selv, men liker konseptet.

Magnus Henningsmoen:
Magnus Henningsmoens største drøm er å bli bilberger. Magnus leste en artikkel om at bilbergere tjener lite og jobber mye. Han utdannet seg til trafikklærer og velger å se på dette som en preventiv form for bilberging. Magnus syns fortsatt han jobber litt for mye og tjener litt for lite.
Andrea Løvland:
Andrea er en ung og lovende komiker fra Oslo. Hennes tilnærming på scenen er utleverende, sjarmerende og tidvis frekk. Hennes humor baserer seg på observasjoner og erfaringer fra livet som 24 åring. Ellers er Andrea student og sjakklærer. Hun gleder seg enormt til å opptre hos dere!
Alv Rune Rygg:
Alv Rune Rygg Alv Rune er en up-and-comming komiker som har gjort det bra på flere store og små scener rundt i landet den siste tiden. Nå har han sagt opp den vanlige jobben for å følge drømmen sin. Så om alt går etter planen, er det stor sjanse for at man ser enda mer til han på en scene fremover! På dagtid kan du treffe han i køen på det lokale NAV-kontoret i Indre Østfold.
Kim Andre Engh
Kim er en up and coming stand-up komiker som setter fokus på det dagligdagse og alle utfordringer det har.. Er fra Ski, så er jo ikke sikkert han dukker opp.. Du veit, follobanen.
Pris:
Medlem: 0 kr
Ikke medlem: 50 kr
Billett kjøpes i døren.

Program

1. mai 2019
3. mai 2019
10. mai 2019
15. mai 2019