Undergrupper

Våre undergrupper

I SiG har vi noen undergupper som alltid ønsker velkommen nye medlemmer! Ta kontakt med leder for å bli med i en undergruppe. 

Innebandy er laget av studenter og for studenter! Det er en givende og sosial sport, og består av en gjeng engasjerte studenter!

Hovedmålet er å tilrettelegge for et godt idrettstilbud til studenter uavhengig av presentatsjonsnivå!

De fleste starter fra scratch, og du er ikke alene om å være ny!

Mye av spillet baserer seg på god teknikk, hurtighet, samspill og presentasjon.

Foruten det sportslige, legger vi i Porsgrunn studentidrettslag innebandy stor vekt på det sosiale, og vi arrangerer også sosiale arrangementet som er med på å skape et godt samhold i gruppa vår.

Har du lyst til å prøve? Bare møt opp på trening, eller ta kontakt om du er interessert.

Velkommen på trening!

Treningssted:
Porsgrunnhallen/Kjølneshallen, Kjølnes Ring 60

Treningstid:
Mandag 20:30-22:00

Kontaktperson
Leder: Amalie Grosvold Omre +47 980 11 912, [email protected].

Se vår Facebookgruppe

SiG Makerspace er en studentgruppe som holder til i kjelleren i C-bygget. Her finner du blant annet verktøy, lasergraveringsmaskin og 3D-printer som kan benyttes av medlemmene. Alle medlemmer får egen nøkkel til lokalene, slik at man kan komme og gå som man vil. Det er ikke noen faste dager med aktivitet, men aktivitet jevnt utover der man jobber med egne eller felles prosjekter. 

Så om du ønsker å være kreativ med å kombinere kunst, teknologi og vitenskap er dette riktig plass for deg. Det eneste som kreves for å bli medlem er å være SiG medlem, og sende e-post til leder på [email protected]

Volleyball gruppen er en helt ny undergruppe her hos SiG. Gruppen består av studenter som liker å spille volleyball, trene og være sosiale. Her er det ingen krav for ferdigheter og det er et lavterskeltilbud som det bare er å benytte seg av.

Høres dette ut som noe for deg, eller du vil vite mer om gruppen. Ta kontakt med leder Ruben Sørensen; [email protected]

Klatre og buldregruppa drar på klatreturer sammen innendørs og utendørs. Hos oss er det ingen krav om tidligere erfaring og vi tar gjerne med oss nye folk! Vi har også utlån av utstyr til medlemmer med brattkort.
Hvis du vil være med så meld deg inn i vår Facebookgruppe.

Har du lyst til å møte nye venner og få minner for livet?
Bli frivillig!

Program

21. februar 2024
6. mars 2024
20. mars 2024
3. april 2024