Undergrupper

Våre undergrupper

I SiG har vi noen undergupper som alltid ønsker velkommen nye medlemmer! Ta kontakt med leder for å bli med i en undergruppe. 

Fabrikken Filmklubb er en undergruppe av SiG. Formålet er å samles for å se på film. Det er åpent for andre aktiviteter forbundet med filmvisning. Filmklubben har en popcornmaskin som blir fyrt opp hver gang klubben møtes. Filmklubben samles en gang i måneden.

Har du lyst til å bli medlem av filmklubben, send mail til leder;  eller møt opp på Fabrikken. 

Innebandy gruppen består av en gjeng engasjerte studenter. De møtes for trening hver fredag ettermiddag. Her er det god stemning og ingen krav om ferdigheter, bare godt humør.

Har du lyst å bli en del av denne gjengen ta kontakt med leder; amalie-go@live.no

Squeeze undervannsrugby er en gruppe som spiller rugby under vann. Dette er en gruppe for alt og alle. Her er det på ingen måte profesjonelle og er bare studenter som vil ha det gøy. Ingen ferdigheter er nødvendig, gruppen har alt nødvendig utstyr samt en trener som ønsker alle velkommen. De møtes for trening mandager og onsdager 21-22. Ta kontakt med leder for å bli en del av Squeeze; Leander.Paturel@gmail.com

Elektronikklubben er en studentgruppe som holder til i egne lokaler i C-bygget. Her finner du alt du trenger av verktøy og komponenter til å utvikle dine egne prosjekter innen elektronikk og lignende. Det finnes også en 3D-printer og en lasergraveringsmaskin som kan benyttes av medlemmene. 

Eksempler på prosjekter som er utviklet av tidligere og nåværende medlemmer er:

– minidrivhus med lys og temperatur-regulering 

– selvbalanserende pendel

– nivåreguleringsmodell som nå skal benyttes som labmodell på universitetet

– Og mye mer!

Alle medlemmer får egen nøkkel til lokalene, slik at man kan komme og gå som man vil. Det er ikke noen faste dager med aktivitet, men aktivitet jevnt utover der man jobber med egne prosjekter. Det er også et godt miljø med erfarene medlemmer som gjerne hjelper til med å komme igang for deg selv. 

Høres dette ut som noe for deg eller er det noe du lurer på om gruppen, ta kontakt med leder; Olav.vangen@gmail.com eller nestleder; Bjorn.v.Tveraaen@usn.no

Volleyball gruppen er en helt ny undergruppe her hos SiG. Gruppen består av studenter som liker å spille volleyball, trene og være sosiale. Her er det ingen krav for ferdigheter og det er et lavterskeltilbud som det bare er å benytte seg av.

Høres dette ut som noe for deg, eller du vil vite mer om gruppen. Ta kontakt med leder Ruben Sørensen; rubensorensen97@gmail.com

Formula student USN som kaller seg for Thilir Racing har lånt navnet sitt fra vikingtiden hvor telemark gikk under navner thilir. 

Formula student er en av verdens største ingeniør konkurranser og er godt utbredt i både Europa og USA. Formålet med konkurransen er å utvikle, designe, bygge og teste en formel-bil. 

Høres dette ut som noe for deg eller du lurer på noe rundt gruppen ta kontakt med leder Sander Rosenhaug: Sanderrosenhaug@hotmail.no eller formula.porsgrunn@gmail.com

Har du lyst til å møte nye venner og få minner for livet?
Bli frivillig!