14. mai 2024

Swingkurs

Gratis swingkurs for studentene på USN Porsgrunn!
SIG (Studentsamfunnet i Grenland) har bestemt seg for å gi deg denne fantastiske muligheten til å lære deg Swing-dansen. Datoene for kurset er mandag 29. april, tirsdag 7. mai og tirsdag 14. mai, fra klokken 16.00 til 17.30.
Kurset vil bli ledet av den dyktige duoen Kjell og Astrid, som har lang erfaring med å undervise i swing over hele Norge og til og med i Tyrkia. De deltar også jevnlig i konkurranser, så du kan være sikker på at du vil lære av de beste!
Swingdansen med Kjell og Astrid er ikke bare lærerik, men også utrolig morsom! Det er en flott måte å få litt mosjon på samtidig som du har det gøy og kanskje til og med får muligheten til å skinne på dansegulvet. Dans er kjent for å være godt for sjelen, så ikke gå glipp av denne sjansen til å løfte humøret og samtidig lære en ny ferdighet.
Hvis interessen for swingkurset er stor, kan vi til og med vurdere å tilby et videre løp for de som ønsker å fordype seg enda mer i Swing-dansen. Så bli med oss og gi swingdansen et forsøk – det blir garantert en opplevelse du ikke vil glemme!

Program

1. mai 2019
3. mai 2019
10. mai 2019
15. mai 2019